Tuesday, June 19, 2012

AWAK

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysiaaa ♥

Hye AWAKK! Tengah buat apa tue? awak sehat?
Saya harap awakk sehat diluar sana tue
Saya sayang AWAK!

Awak marah saya diam, awak merajuk saya pujuk, awak mengadu saya dengar apa awak nakk luahkan, awak dah habes kredit saya share topup, awak cakap rindu saya jumpa awak, awak cakp nak pegi lepak dengan kawan-kawan saya izinkan, awak suh saya dengar cakap awak saya ikot kata-kata awak, awak nak check handphone saya bagi sebab saya takk takot, awak cakap awak nak hati saya saya bagi sebab saya fikir saya hanya milik awak. SAYA BUAT APA SAHAJA UNTUK AWAK ASALKAN AWAK BAHAGIA. Bila turn saya untuk meminta, saya mintakk awak LEPAS kan saya untuk selamanya untuk kebahagiaan awak. 

Di situ saya mula belajar untuk hidup berdikari tanpa awak guide saya lagi. Saya tahu awak selalu mengawasi setiap gerak geri saya, yelah kalau takk mana awak tahu setiap apa yang saya lakukan sedangkan saya tidak bagitahu awak pun kan? Di situ saya nampak awak masih care bout me. Saya sentiasa rasa kehadiran awak even kita takk kontek each other melainkan ingin bertanya khabar. Awak sering kali kata "awak kuat sha, kalau saya ada kat tempat awak mesti saya dah jatuh takk bangun lagi" sebenarnya tidakk, saya tidak seperti yang awak fikirkan, saya RAPUH. Tetapi dengan kata-kata awak bebelan awak semua membuat saya kuat. 

Lately nie saya rasa mula kehilangan, mungkin kali nie saya haruss betul-betul untuk belajar hidup tanpa awakk. Awak abaikan saya, awak suruh saya buat keputusan sendiri. Awak nakk saya jadi matangg seperti umur saya yang melangkau angka 2. Awak adalah KAWAN saya dunia akhirat. 

You're the best man EVER !


Mekasih sudi baca entry LOVIN ^^

No comments: