Sunday, January 15, 2012

SAYA SUKA BLOGWALKING BERSAMA AKU BUDAK KAMPUNG


hello blogger's, kali nie hani join segmen pulaa !

let's follow the terms and conditions

1. follow blog nie
#done

2.Buat Entry bertajuk SAYA SUKA BLOGWALKING BERSAMA AKU BUDAK KAMPUNG dan Copy Banner kat atas ni and paste kat entry korang


3.Bagitau daripada mana korang dapat tau segmen ni.
#hani tahu daripada cik wani dye tag & cbox hani :) thanx a lott yaa

4. Tag sorang kawan.
5. -Lengkapkan ayat ni....Saya suka blogwalking kerana....(lebih daripada 30patah perkataan)jangan buat karangan plak.
#Saya suka blogwalking kerana....ingin menimba ilmu blog yg banyak mengetahuan sama ada FAKTA ataupun DUSTA, selain menambah rakan-rakan kita boleh jugak mencuba nasib menyertai pelbagai contest yg dianjurkan seperti blog aku budak kampung nie haa, cuba nasib lah katakan. itu gunanya blogwalking yaa..

6. Link kan penyertaan anda disini
#done

okayy done semuaa syarat-syaratnyaa, time for beauty sleep.
Selamat Mencuba!


GoodNight BoboiGirl!




Mekasih sudi baca entry LOVIN ^^

2 comments:

AkuBudakKampung.com said...

1stly...nice blog..
comel mcm tuannya..
erm...tQ sbb join segmen saya ok..
nice lah slogan kamu tu..
=)

anaksulaimanberceloteh.blogspot.com said...

hihi ^^ maceh budak kampung *err rasa cm kurg sedap palk tapi nk wt cmne, dah nama kamu..btw Thanx again =)