Tuesday, January 3, 2012

Capital F


hello blogger's..

Capital F? ada apa seyh dgn Capital F niee ek? haha!

Sebenarnya tade pape pon lah! Ececeh konon tade pape an? 

Okayy lah berterus terang jealah senangkan? Capital F niee adalah someone yang aku kenal melalui "mukabuku" satu laman sosial yang terkenal sekarang niee.

Melalui si gonjol Atieqa Famyda lah aku kenal dye! bagaimana to personal nak bagitahu uolss, maluu lah I nt, huahua :D first aku tengokk dye aku jadi terdiam terkelu takk mampu berkata apa-apa. Sampaikan along aku tegur pon aku takk sedar dok ralat tengok pict dye kat blog dye! Aku mengaku, dye orang kedua buat aku jadi gilaa, takk menentu selepas my MR.MIA

BUT

Aku tidak berani untuk katakan padanya "AKU SUKA DIA" terkadang hatiku tertanya adakah dia sudah berpunyaa! Jawapannya aku sendiri tak tahuu :)
Aku mampu sukaa diaa dalam hati jea lah! Aku takot dan serik sangat ape yg pernah jadi kat diri akuu before this. Aku hanya mampu berkawan sahaja :)) takott untuk lelebih lagi. Bertepuk sebelah tangan lagi kunk, ape pon tak boleh taw! haha.


kat bawah nie adelah chatbox siket wat aku malam senyum sesorg jugak lah kan! *huahua


dye nie memang "gonjol" eqa kate ..


seronok dapat mengenali kamuu MFS !

p/s: akuu nie memang tatahu malukan? tapi peduli apa seyh! hati aku kn? aku punyaa sukaa lah nak suka sape! aku ngaku aku mudah suka orang tapi MFS dye lain sgt taw! aku pon tatahu ape kelebihan yg ada kt dye yg membuatkan aku bole jarang sekali teringat kt someone yang terpenting dulu!


Mekasih sudi baca entry LOVIN ^^

7 comments:

maz azura said...

bapak baru dan kau jge akan dpt menantu baru huihuihuihui...

maz azura said...

xcukup...tuh duk conteng2 pink tutup muka bagai..aku tau da,ad blog dia kuruih2 kn nama ala2 sepupu aku fzzzz..hahahaha aku tau bapak baru aku da kau xtau menantu kau lgi huahauahauahu uwek !

maz azura said...

kau xnk tuka link budaknakaljadibaikhahaha.blogspot.com ?? hurmmm cm best je an hukhukhukhuk

hanilovin.blogspot.com said...

macam ape jeaa lagi !! man lah kaw dpt nie magkuk? ishh bhya kaw niee ! mana kaw thu niee ??? tanak lahh tuka link !!! eeeeeeeeee bongok laaa kaw !

maz azura said...

huahauhauhaua hyeeeee ini maz azura lah..kte jauh kn kn.. ingat aku tak tau ka..huihuihuihui eh nak aku wat cbox kt kau x sengal..payah btol tmpat chat xad..hello kitty okess ala tuka je la link blog ap ad hal bru sweet mweet huahauahauahua

hanilovin.blogspot.com said...

mongokk, jgn lah mentioned sini nt kantoii lah siapa my mr.F nt, maluu lah my mr.F..huahuahua..dy tu dah laa pemaluu sikett..kahkahkah!

maz azura said...

ala ilek sudeyhhh....ap ad hal,nk malu2 dgn pulekk getik aku dgn ank tiri je pon huihihuiu