Tuesday, December 6, 2011

lawak ~


hello blogger's

okay ini entry ketiga untuk hari nie, tak pernah ouhh aku buat entry sampai tiga dalam masa sehari shj. ada benda lawak harini yang aku dengar, berkaitan dengan entry sebelum nie, ishh(macamtahu2jeaa), ada laa sorang hamba Allah nie aritu dy ade buat status orang guna pict dy as DP, aku komenkomen pastu harini dy replay laa ape2 laaa, ada laa sebut perkataan popularpopular niee, dy sebut nama hamba Allah nie popular takk cam dy popularnya, tuptup hamek kauu ayat dy bagi kat akuu..




kauu nie kan lawak laaa, even sekali jeaa aku jumpaa kau, kau asek dok bahan aku jeaa an..kawan kawan ^__^

p/s: saya tak sangka awak sanggup macam tue, saya sangat hargai itu, selama nie saya buta tak nampak tapi sekarang baru saya sedar. tapi tape coz everything gonna be okay ~ lalala..

Mekasih sudi baca entry LOVIN ^^

8 comments:

maz azura said...

!_!

hanilovin.blogspot.com said...

haha, kauu da kenapa ? aku mase dapat tahu,aku hurmm :(

maz azura said...

aku senyum kn bebekalkan lesung pipit...
kau ske ckp ayat gantung2 ek

"aku mase dapat tahu,aku hurmm :( "

gile ke?

maz azura said...

Sejauh ku berlari
Meninggalkan dirimu
Masih bayangmu yang menawan
Sekuat ku mencoba
Melupakanmu kasih
Lalu Mengapa ku tak sanggup
Adakah waktu tak berpihak
Atau memang sudah jalannya
Untuk kita terpisah
Selamanya ~~ <3

hanilovin.blogspot.com said...

hahaha, jiwang lah lue minah !!

maz azura said...

sekurang aku ok sikit dri kau...haaaaaa pengsan @_@

hanilovin.blogspot.com said...

kurang asam kaww ! okay fine ~

hanilovin.blogspot.com said...

tapi romantik bukan ?? sweet2 jeaa bilaa ibgt2 balekk, haHAHA