Monday, May 16, 2011

today ~

sedey-sedey-sedey & kecewa-kecewa-kecewa yang teramat sangat !
terok sangat laa ! akuu hampir give up !
AKAN TETAPI ! dua orang muncul bagi aku semangat \(^_^)/



MAZ AZURA
Kamuu memang sentiasa ada untuk saya
Susah senang saya semua kamu taw
Terima kasih kerana kamu memberi saya "nyawa"
Saya appreciate itu saya sayang kamuu ^_^


SOMEONE
 Kemunculan kamu tidak pernah saya duga sama sekali
Pada pagi niee !
Bak lagu APIT "takku sangka takku duga"
Pickup jea fon salam & hello tade
Tetibe jea dengar suara menyanyi
" aku rindu setengah mati kepadamu
sungguh ku ingin kau tahu
aku rindu setengah
mati"
Sungguhpun suara kamu tak sedap tapi
 Kamu telah pun menitiskan airmata saya
Kerana saya "rindu setengah mati"
Kat kamuu TAWU !
Kamu memberi saya semangat kepada saya
Kamu memang salu jea taw time I need someone to talk
Saya janji takkan buat kamu mara lagi
Saya pun sayang kamu !


afterthis kene beringat jangan nak main2 lagii !
never give up !
LOOK FORWARD ! PAST IS PAST !
semua niee bagi akuu pengajaran !




Mekasih sudi baca entry LOVIN ^^

6 comments:

maz azura said...

hye u...mne ad sy bg nyawa,sy bg kmu ketawe je spaya xsedih lgi...mmg sy jd pndgr yg baik,tp jgn jerit cm ari 2..

hanilovin said...

alaa mne ade jerit..kamuu niee xD

Anonymous said...

ty eca..sy ade 4 u k..

Anonymous said...

ty eca..sy ade 4 u k..

Anonymous said...

ty eca..sy ade 4 u k..

hanilovin said...

xD wokeyzz